Nieuws


display
 

Je droomvakantie in eigen tuin

Kijk je ook uit naar vakantie? Waarschijnlijk nu meer dan ooit nu onze verre reisbestemming onbereikbaar blijkt te zijn. En toch ligt er een stukje vakantieparadijs vlakbij. Waar? Dat ontdek je hier.

 

Rustgevend groen voor tandartsenpraktijk

Hoe maak je een bezoek aan de tandarts aangenamer? Met een rustgevende, speelse omgevingsaanleg en praktische parkeerruimte.
- artikel in Home Sweet Home nov. '18 -

 

Geniet langer en meer van uw tuin met de ideale tuinverlichting

Bij Tuinen Frans Maes vindt u alles voor de tuin van uw dromen, ook na zonsondergang.
Op warme dagen wordt uw tuin letterlijk een tweede woonkamer. Om tot in de late uurtjes van uw tuin te kunnen genieten, kan verlichting niet ontbreken.

 

Waarom een vijver een meerwaarde is in uw tuin

Bij Tuinen Frans Maes weten we als geen ander hoe je een tuin tot extra leefruimte omtovert. Een strakke of landelijke vijver met zwembadallures, water is altijd een meerwaarde voor uw tuin.

 

Joepie terrasjesweer

Nog nagenietend van die eerste echte lentezon, voel je het vast al kriebelen om de tuin helemaal ‘summerproof’ te maken.

 

Stappenplan (voorjaar) voor een schitterend gezond gazon

Binnenkort sluit de maand maart zijn deuren, maar toegegeven, de natuur kreeg uitzonderlijk koude en natte dagen te verduren. Kijk daarom uit naar de eerste zonnestralen, de eerste drogere dagen en start meteen de zorg voor uw gazon.

 

Tips om uw vijver tegen komende winterse temperaturen te beschermen

We voelen het aan onze botten en knoken, de komende dagen en nachten worden gevoelig frisser. Een rood opkomende ochtendzon, een witte ijsnevel op takken en bladen en een lichtblauwe hemel zullen ons verwelkomen bij elke vriesochtend.

Ook uw vijver kan best genieten van deze winterse temperaturen, op voorwaarde dat u deze tips in acht neemt.

 

De eerste voortekenen van de lente, de natuur steekt z'n kopje boven

Dat u het hele jaar door van uw tuin kan genieten, kon u al lezen in deze blog. Voor velen krijgt de tuin binnenkort weer een nieuwe dimensie: het opkomen van de eerste voorjaarsbloeiers.

 

Hoe je het hele jaar rond kan genieten van je tuin

In de zomer zijn de meeste mensen niet uit de tuin te branden, maar het is zo zonde om de rest van het jaar niet van de tuin te genieten! Elk seizoen heeft zo zijn charme, maar je moet wél even weten hoe je hier optimaal gebruik van maakt. 

display
d2216fd8-3e96-460d-ac4f-1ed36e950148
FM FRANS MAES NV • A. Dassonvillelaan 4 • 8860 Lendelede • info@fransmaes.be • BE-0425.626.003
TUIN- EN OMGEVINGSPROJECTEN